Om Raisetherates.org

Velkommen til min egen blogg om alt mulig rart! Jeg er en kvinne i min beste alder, godt utdannet, gift med 1 barn, hund, hus, bil og en jobb jeg trives i. Skriving er en av mine hobbyer, og her på denne nettsiden legger jeg ut det jeg vil dele med andre.

Hva skriver jeg om? Vel, det kommer an på dagsformen. Jeg fører dagbok, men innholdet der er selvsagt privat og ikke egnet for nettsiden min. Her kommer det i stedet betraktninger som har allmenn interesse, spesielt for de som er i samme fase i livet som meg selv.

Det kommer sikkert en del tekst omkring familieforhold. Sparing, huslån, billån, forsikring, oppussing, ferier, kosthold, fritidsaktiviteter og alt som har med barn å gjøre. Vi kjøpte selv hus nylig, etter flere år som leietakere i en bygård. Flytting ut av byen, boligkjøp, oppussing og en helt annerledes bosituasjon inspirerer til å dele erfaringene mine her på bloggen.

Vi får se! Bloggen blir til etter hvert. Har du innspill eller ønsker om hva jeg kan skrive om, kan du sende meg en forespørsel gjennom kontaktskjemaet. Jeg kan ikke gi noen garanti på at jeg etterkommer alle ønsker, men jeg vil prøve så lenge jeg har tid.